01-07-05

Boring

Vandaag is het de laatste dag dat ik kan doen wat ik wil, m'n laatste dagje verlof dus. En wat ga ik doen? Geen idee! Al mijn vriendinnen zijn aan het werken, pffft. Dus zit ik thuis waarschijnlijk weer een saai boekje te lezen. Of ik fiets eens naar het centrum maar 'k ben blut dus kan ik niets kopen. M'n vriendje is ook weg, net naar zee vertrokken voor een mannenweekendje. Dus hier zit ik dan maar wat te bloggen, wat op zich ook niet erg vernieuwend is.
Ik kan nog wat zagen over mijn schoolresultaten misschien? Wel, voor mijn eindwerk had ik maar een 11, wat ik persoonlijk toch te weinig vind. Daar steek je dan 3 maanden bloed, zweet en tranen in? En dan vertelt één van de lectoren nog dat ik een van de sterkste en leukste concepten van de klas had? My *ss denk ik dan!!! Ik ben erdoor en dat is het belangrijkste maar ik moet eerlijk zeggen dat het niet aan de docenten hun steun gelegen zal hebben. Ik heb dit jaar kei hard gewerkt en ik ben erdoor geraakt omdat één docent me toch geholpen heeft met m'n eindwerk en omdat enkele klasgenoten de moeite wilden doen om me te helpen. KHM sucks big time, mijn gedacht! Maar dat hoor je mij niet hardop zeggen natuurlijk!
Ok, na jullie de voorbije 2 minuten dood verveeld te hebben met m'n gezaag, ga ik nu maar stoppen en jullie een plezier doen! It's just an off-day today...

11:51 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Het was me het jaartje wel :)
Proficiat met uw 'voorlopig getuigschrift' & tot op de proclamatie wellicht.
greetz

Gepost door: lorelei | 01-07-05

De commentaren zijn gesloten.