07-06-05

Uitverkoop in de bib

De bib van mijn stad is volledig vernieuwd. Dus moet de bibliotheek die nu tijdelijk in een stedelijke feestzaal was opgesteld terug verhuizen. Daarvoor doen ze een uitverkoop omdat het anders een heel groot werk wordt. Ik ga zeker eens een kijkje nemen want wie weet zitten er wel goede boeken/CD's tussen voor een prikje!
Gisteren flink verdergewerkt aan de afwerking van mijn site. Eén technisch foutje krijg ik maar niet rechtgezet, ppfffft. Maar ik heb al wel een mooi cd-boekje gemaakt om bij mijn CD-ROM's te voegen. Op die CD-ROM's moet al mijn theorie en alle bestanden van de site komen. Verder heb ik ook de presentatie gemaakt. Nu ga ik proberen de presentatie al eens te tonen aan een vriendin en zien wat ze ervan vindt.
Ik zit al een hele tijd met een verkoudheid en gisteren kreeg ik na het avondeten ineens een erg pijnlijke nek. Ik ben dan maar vroeg gaan slapen met een kersenpitkussentje om in mijn nek te leggen. Nu is het beter, oef! Hopelijk komt het niet meer terug. Mijn moeder zegt dat het van de stress is, ik hoop het want dan ben ik er volgende week maandag vanaf! Boring stuff huh? I know but my life's not so interesting at the moment...

09:38 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sahara Annelies,
Ik ben gisterenavond nog eens gaan kijken naar je eindwerk.
Ik heb de Sahara-quiz eens gedaan.
Soms had ik wel de 3 mogelijkheden nodig hoor!
Alleen spijtig dat je op het einde geen resultaat krijgt.
Maar anders vind ik het SUPER!!!!
Groetjes

Gepost door: emiel | 07-06-05

De commentaren zijn gesloten.