25-05-05

Gal spuwen!

Ik heb zin om hier eens mijn gal te spuwen over de triestige school waarop ik zit MAAR ik ga het niet doen. Ik heb namelijk geen zin om er mijn tijd in te steken. Ik zit al de hele dag voor m'n lichtbak (met te weinig virtueel geheugen dankzij m'n eindwerk waardoor hij héél traag werkt!). En ik verblijf er tot ik nog eens iets ga eten beneden en dan werk ik weer verder tot ik ga slapen, hoe zielig is dat? Dan nog liever studeren denk ik soms! Of terug stage doen, dat stond me ook wel aan. Nu zit ik hier de hele dag een beetje alleen te wezen.
Ok, toch nog wat gal gespuwd! Het weer is al fel verbeterd tegen gisteren, en morgen wordt het bakken! Dan ga ik toch wel zin krijgen om eens te gaan zwemmen tegen het einde van de week denk ik! Deze voormiddag waren de drie kleine bengels weer hier en heb ik niet zo goed kunnen voortwerken. Je kent dat wel: 'Tante Lies, jij moet mee dit spelletje doen, tante Lies, mogen we nog eens naar de website van Nijntje, etcetera...
Gisteren was ik naar de reünie van de hogeschool geweest, het was vrij bedroevend. De opkomst van andere klassen viel mee maar van onze klas was er misschien 4 man? Mezelf en Liesje inbegrepen? Triestige boel dus ben ik vroeg terug naar huis vertrokken. Voor de rest van de week staat me weer niets spannends meer te wachten, the usual.
 

13:23 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.