31-03-05

Hurray, hurray, it's a holi-holiday!!!

Dan heb ik eindelijk eens vakantie en dan regent het! Het zou nooit mogen regenen tijdens de vakanties! Enkel tijdens de saaie werk-en schooldagen maar ik geloof niet dat ik dat geregeld ga krijgen! Heb deze week al flink paaseieren gegeten, behangpapier van de murgen getrokken in't huisje en voor m'n eindwerk bezig geweest. En vandaag ga ik babysitten op mijn neefje en nichtje. En in de namiddag shoppen met de mama want dat is weeral veel te lang geleden! Maar spijtig gooit het slechte weer toch wat roet in het eten! Ik moet dringend eens terug wat meer bloggen, I promise!!!

08:58 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-03-05

Eindwerk

Hallo, we zijn weeral een tijdje verder. Ik heb het de laatste tijd weer druk, druk, druk! Dus weinig of geen tijd om hier te bloggen. Wel op mijn eindwerkblog (zie links) en stageblog. School moet af en toe prioriteit krijgen hè. Ik heb mijn punten gekregen van de examens, 1 B en voor de rest A's! Ain't that great? Ik ben er van verschoten, dit had ik niet verwacht, de B nog wel maar de A's niet. Maar klagen doe ik niet hoor!
Goh, de vriendin van mijn broer moet binnen dit en een maand bevallen van hun eerste baby, spannend! Ik heb hun website mogen maken en dat vind ik natuurlijk zéér leuk. Als de kleine er is, vind je de link natuurlijk ook hiernaast. Ik moet nog maar 7 dagen stage doen, de tijd is gewoon voorbij gevlogen! De site voor het kunsthuis is ook bijna af, nog een werkje waar ik best trots op kan zijn (denk ik). Ik ben alvast een beetje de vacatures in het oog aan het houden want ik zou graag zo snel mogelijk werk vinden. Ik ben momenteel een beetje verkouden en ik hoop dat het snel betert, want nu wordt het net mooi weer en dan loop ik weer de hele tijd te snuffelen! Geniet van het lekkere week deze week en tot gauw, see y'all!!!
 

18:46 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-03-05

Vive la fête

Tous les jours des fêtes, oui, c'est excentrique! Je dis 'vive la fête' pour être heroïque... Dat vind ik nu eens een goed nummer! Ik heb de cd onder de kerstboom gekregen en het is mijn vrijdagavondplaatje, hier wordt je goedgezind van! Straks twee verjaardagsfeestjes dus dat zit wel snor. Vandaag ben ik naar school gemoeten om mijn onderwerp voor m'n eindwerk voor te stellen en ze vonden het héél goed. Vorige week niet dus moest ik iets nieuws verzinnen...maar dat is me dus gelukt. Je hoort er nog wel meer van! Op stage ook nog altijd alles dik in orde, ik voel me er als een vis in het water. Ik begin stilletjesaan ook al aan solliciteren en uit te kijken naar mogelijk jobs. Ik ben geen stilzitter dus ik hoop zo snel mogelijk aan de slag te kunnen na mijn studies. Ik heb alvast enkele weken vakantiewerk dus dat begint al goed. Natuurlijk wil ik er ook wel even tussenuit voor het grote leven begint! Maar dat is voor later, nu eerst feesten!

19:01 Gepost door Annelies | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |